Nabespreeking Meet #6

Dear Forum,

Meet was zeker gaaf maar ik miste een ruimte waar ik even rustig kon zitten zonder die herrie. ik weet niet of er op de vorige meet zon ruimte was (volgens mij wel) maar daar heb ik toen geen gebruik van gemaake en toen ben ik eerder weg gegaan omdat het me teveel werd. toen had me voorgenomen een ds mee te nemen zodat ik in die rustruimte kon zitten met mn ds als het weer teveel zou worden zodat ik wel tot het einde kon blijven (ik reis samen met thompie dus als ik wil gaan dan ga ik samen met hem en wilde hem niet nog eens eerder bij die meet weghalen) ik had dus ook een ds mee maar ik kon geen rust ruimte vinden. toen heb ik maar op de gang gezeten maar daar werd het ook steeds drukker tegen het einde van de meet.
ok, nu over hoe het allemaal ging op de meet: thompie was bij mij blijven logeren zodat we op tijd weg konden naar de meet, en mijn moeder heeft toen onze haren geverfd want een feestspuitbus met haarkleur kleurt je haar wel, maar niet echt voldoende voor een leuk effect. helemaal als je als twilight wilt... dan spuit dat ding 2 brede banden paars en roze en dan moeten je zijkanten maar blauw... herkent niemand dat t twilight is totdat je het ze verteld. thompie had roze haar (als fluttershy maar dan heel kort) en ik twilight haar maar dan zonder die ponny. met de trein liep alles heel soepel... we stonden om 11:22 op utrecht en toen zijn we gelijk in de bus gestapt dus we waren eerder dan gepland maar gelukkig waren we niet als enige eerder en konden we ook gelijk zien hoe de ruimte eruit ziet zonder 100 mensen. heb toen beetje rondgelopen en gepraat en op gegeven moment besloten naar de bushalte te lopen om te zien waar de rest toch bleef. die kwam toen al gelijk aanrijden en toen stond er opeens een enorme menigte buiten de bus en toen ben ik met de groep weer naar binnen gelopen. toen de meet een tijdje bezig was besloot ik dat het tijd was om mn hoorn en oortjes op te doen en mn hoeven om mn handen en beetje door de zaal lopen brohoofs geven. ik ben niet echt iemand die altijd de aandacht vraagt dus dat was heel vreemd voor mij en beetje eng ook. het was btw wel mijn eigen keus dat te doen dus het is niet dat ik het tegen mn zin deed. die hoorn en oortjes zitten met een elastiekje onder mn kin en achter mn oor zodat ze niet eraf vallen maar daardoor is het wel moeilijk om cola te drinken of iets te eten en je bril glijd veel makkelijker van je neus. ik heb ze toen ook wel weer snel afgedaan want met pringlesbuizen aan je armen krijg ik geen cola in mn beker. ik had voor de groepsfoto weer die dingen op en aan gedaan en heb toen mn arm om een vreemde gelegd... wel heel vreemd maar als je een show voor kleine meisjes kijkt dan kan het toch niet vreemder? ik zag toen ook dat er vanuit het gebouw foto's werden gemaakt. die zullen ook wel denken: heb je weer van die gekken die in onze zaal gaan feesten. ik stond helemaal links in de groep dus als je me op de groepsfoto zoekt dan moet je voor twilight zoeken die links staat =P
de film met die projector was leuk voor eventjes maar duurde me wel erg lang. de quiz heb ik wel bijgestaan maar niet echt veel meegeholpen want ik stond nog met pokemon leafgreen in mn handen en was net begonnen met een gymleader toen ik werd gevraagd mee te doen. heb de vragen nauwelijks gehoord en we zijn toen derde geworden (team applejack) de veiling was ook leuk om mee te maken maar ik had 10 euro en wat ik ermee had willen kopen ging voor boven de 40 weg. iemand nog een blindbag kopen? we beginnen te bieden bij 5 euro.. loop wel even naar de winkel maandag om er 1 te kopen =P. sommigen hebben blijkbaar teveel geld. wat is er eigenlijk met t geld voor de cadeautjes en de blindbags/macdonalds ponies gebeurd? is dat voor de volgende meet of is dat naar degene gegaan die ze gehaald had? ik ga ervan uit dat de art die gekocht is en niet door de orga gemaakt wel naar de maker is gegaan?
de terugweg: ik had best wel trek want had er niet aan gedacht brood mee te nemen dus heb de hele dag gelopen op 1 broodje hagelslag en een lading snoep. thompie heeft toen nog op utrecht nog een paar broodjes gekocht maar ik daht: ik eet thuis wel wat. toen we naar de trein liepen was er nog een man en die vroeg: wat is dat toch met al die ponies hier? is er een meet ofzo? die kent het dus blijkbaar en is geen hater (wow... they do exist). toen we weer bij kij thuis waren kwamen we heel leuk binnen en vroeg ik wat er nog te eten was. zegt mn moeder: ja we hebben nog wel iets over gehouden maar het is maar 1 portie (bedankt dat je opt station nog brood had gekocht thomp anders hadden we dat kleine beetje nog moeten delen ook)
dat was het wel. nu nog wachten tot de foto's die gemaakt zijn online staan en ofc de groepsfoto ook.
btw. ik wist helemaal niet dat ik zulke lange posts kon typen. blijkbaar wel.

- Your faithful brony Ruler14222
 
Het was heel gezellig op de meeting met aardige mensen gesproken.
Appel bloesmen knuffel vas gehouden erg schattige knuffel.
ik heb een coole rainbowdash tas gekocht en aan de andere kant hello kitty hij is super cool.
Een paar keer pony hun gespeelt.
Baby kikker vast gehouden nadat er een groeps foto was gemaakt.
Met groepje bij burgerking gezetten voro de gezeligheid want kwa etten ben ik niet super dol op de mc en bk.
Dus stiekem uit het zicht achter een zakje van burger king wat pizza dingen gegeeten.
 
LONG ASS POST INCOMING ITS OVER!
Zo dus ik nam de trein vanuit assen maar werd omgeleidt via hilversum, (gelukkig nog net op tijd)
Heb met wat mensen gesproken bij de BK en toen bustijd.
Ik had nooit verw8 dat er zoveel bronies in 1 bus konden.
dus aangekomen op de meet,opeens springt gerpie mij opeens PATS BOEM in de armen en toen sprong ik nog eviplaytus en eponay in de armen :3.
Gerpie had voor mij nog wat stickers meegenomen voor me aj hodje ^^ en evilplaytus had me t-shirt mee (nog TY voor dat) want hij zei: je t-shirt is nog niet binnen dus hoop erm aar niet op.
Toen weer een hug van gerpie omdat we alle2 nieuw t-shirt hadden. toen werd ik dus met nerf-guns beschoten (THX BOEM)
toen was het tijd voor groepsfoto (wat ik in die tussentidj heb gedaan is teveel) yay voor groepfoto.
toen met ze alle ponies the antology II gekeken super awesome ^^
toen veiling tijd heb de aj gekocht voor 55 euro van kaas ^^, (EN WIE HAD DIE DERPY OOK ALWEER ONDER MIJN NEUS WEGGEKAAPT)
en toen de grote fluttershy voor maar 45 euro ;_; lucky kaas. en toen was het alweer het einde van hal16 afscheid genomen van iedereen en hug gegeven en door naar de bushalte. 0moest 24 min w8 op de scumbag bus)
toen kwam er een hele grote groep bronies aan en we hadden weer een soort van brony bus.
toen aangekomen op het station afscheid genomen van de brony bus.
had net mijn trein gemist (ong 7 min) toen kwam ik boem777,comrade,livingpixel,sandman,en jurjen tegen dus met hun weer teruggereist ^^. en dat was my day :D
 
Beste meet tot nu toe. Goed geregeld, planning aan het begin doorgeven was een goed idee, ook al heb ik daar persoonlijk niets mee gedaan. Aparte ruimte voor muziek en veiling was ook slim.
Voor mij persoonlijk was het ook heel fijn dat er appelsap was, want ik word ziek van teveel frisdrank en dit zorgde ervoor dat ik niet meteen mijn bed in moest kruipen na meet.

Oh en appleteeny, moet ik je geld geven voor een nieuwe panty?
 
Ik had nooit verwacht dat die ministeckplaten in totaal 120 euro zouden opleveren. Thanks aan bieders. De orga zal het vast goed besteden. xD
 
[quote1341741614=Kaas]
Ik had nooit verwacht dat die ministeckplaten in totaal 120 euro zouden opleveren. Thanks aan bieders. De orga zal het vast goed besteden. xD
[/quote1341741614]
np ^^ it was worth it ^^
 
[quote1341744745=mysterybo]
[quote1341698488=Antarus]
[quote1341697039=mysterybo]
ik vond het het echt super vet en, ga zeker nog een keer komen
[/quote1341697039]
Het is grappig want Milkshake zo groot als jouw hoofd :p
[/quote1341698488]
lol.
Ja dat had ik nog nooit opgemerkt, dus nu kan ik uitrekenen hoeveel liter er in mijn hoofd past!
[/quote1341744745]


xD het was dan ook wel een king size beker
 
Om 9 uur de bus pakken om op tijd in Utrecht te zijn, maar het was het helemaal waard :D

Eerste meetup, en de goeie orga en community hebben me zeker weten over gehaald om nog eens te gaan!
 
[quote1341745649=ruler14222]

wat is er eigenlijk met t geld voor de cadeautjes en de blindbags/macdonalds ponies gebeurd? is dat voor de volgende meet of is dat naar degene gegaan die ze gehaald had? ik ga ervan uit dat de art die gekocht is en niet door de orga gemaakt wel naar de maker is gegaan?

[/quote1341745649]

Nee, dat is ook naar de organisatie gegaan, anders was ik nu honderd euro rijker geweest met die Human Luna en Celestia tekening, en die comic van Fluttershy en Rainbow Dash :p

Ik heb overigens ook een geniale tijd gehad, en het was echt gaaf om Luna te cosplayen :D Celestia had ook een boel lol en heeft volgens mij ook weer nieuwe vriendjes gemaakt :p

En ik wilde dit nog op de brony meet vertellen maar ik kreeg er de kans niet meer voor; ik neem commissies aan, dus als er mensen zijn die nog iets wilden hebben maar niks bij de veiling zagen, ik sta open voor commissies!
http://madelonetjj.deviantart.com
 
Namens de organisatie iedereen bedankt die gekomen is op de meet! You guys are all awesome /)^3^(\ en zonder de awesome community zou het zeker niet zijn gelukt.

Ook heel erg bedankt voor de awesome veilingstukken. Die Luna poster, BroNYCon poster, tekeningen, schilderij en nog meer awesome dingen. Er was naar mijn mening iets te veel McToys en blindbags en te weinig van het eerste soort awesome (zelfgemaakte) dingen, maar hij was erg geslaagd wmb.

Als iemand verder nog vragen, opmerkingen, tips, do's, don'ts of iets dergelijks heeft mbt de grote meet richting ons (de organisatie), dan kunnen jullie ons het beste mailen op orga@bronies.nl (orga @ bronies.nl) daar over. Feedback is zeer welkom om de volgende meet nóg iets meer awesome te maken!

[quote1341745488=Quanno]
Erg geslaagde meet. Was m'n eerste meet, en de goeie orga en community heeft me zeker weten overgehaald om vaker te gaan!
De veiling was echt hilarisch, toch jammer dat ik niet genoeg geld bij me had :p
[/quote1341745488]

Fijn dat jij + aanhang er waren en dat jullie het naar je zin gehad hebben (na veel opdringen van mij via Twitter (en wss ook van Xeross) om te komen). :> Ik hoop jullie zeker vaker te zien en te spreken, al dan niet op mini-meets. ^^
 
Fotos meet 6

http://bronies.nl/gallery2/main.php?g2_itemId=4401

en alweer een geslaagde meet :), volgende meet NOG GROTER!, we moeten echt presentatoren van hasbro uitnodigen..mischien kunnen ze prototypen mee nemen of verkopen D:
 
[quote1341747187=Kaioha]
Fotos meet 6

http://bronies.nl/gallery2/main.php?g2_itemId=4401

en alweer een geslaagde meet :), volgende meet NOG GROTER!, we moeten echt presentatoren van hasbro uitnodigen..mischien kunnen ze prototypen mee nemen of verkopen D:
[/quote1341747187]
nice foto's maar iemand hadook een foto van mij gemaaktm aar ik zie hem nergens? :C
 
gister de meet gehad me 2e en dit was me eerste grote
leuk dat ik een paar van de forum tegen bent gekomen
vooral Koenlol5 & ghHumor (steeds jammer dat ik eind v'd dag niet gedag kon zeggen)
persoonlijk had ik meer verwacht op deze meeting
zoals Episodes kijken en gamen, maar ik weet hoe moeilijk het is om iets als zo'n bijeenkomst te regelen (zelfs heb ik ook ooit mee gewerkt met een tabletop & cardgaming in den bosch helaas bestaat het niet meer al 4jaar al ondertusen)
zo voor de personen die dat alles geregeld heeft en het mogelijk heeft gemaakt
Respect and a Explosive Brohoof

eneste wat ik wel jammer vond was:
*dat het muziek te luid stond zo dat je niet lekker kon
socialiseren (yes im a social FlutterShy)
en dat je vaak een ander niet hoort of kon verstaan en dat je moet herhalen wat je zij (echt jammerlijk)

*En dat ik de SWAG hunt hebt gemist ik had wel graag mee
wou'en gaan (BUY MORE BLINDBAGS!!!)
So next time, WildCard wants join the hunt...

en de veiling Madness, man wat kon jullie bieden
toen ik in de auto zat en naar andermans verjaardags feestje naar toe reed (rit van een uur), moest ik nog steeds bezinken wat daar gebeurde & geboden werdt
verder met de Luna poster van 110euro,
er was iemand die wou 115 bieden maar door het overwelmend bieding viel hij helaas in de achtergrond en dat hij niet zijn bieding kon doen en als ik zo bekeek was hij ook teleur gesteld op dat moment

overal: ik vond een leuke bijeenkomst herhaling vatbaar
zo tot de volgende meet, misschien in Breda

zelf ga ik me foto's plaatsen van de meet op me FaceBook
(link zal ik op deze post later op zetten) als er bronies bezwaar hebben dat hij of zij erop staat laat me AuB dan weten haal ik het weg of ik plak een awesome face overheen.
 
ice al die foto's nu wil ik de groepsfoto zien. wil wel weten hoe veel mensen t nou waren (niet nummertje maar hoe groot de groep was)
 
[quote1341747453=WildCard]
gister de meet gehad me 2e en dit was me eerste grote
leuk dat ik een paar van de forum tegen bent gekomen
wou'en gaan (BUY MORE BLINDBAGS!!!)
So next time, So next time, WildCard wants join the hunt...
[/quote1341747453]
dikgedrukt ik ook.
en srry dat ik ook geen gedag kon zeggen :C
 
[quote1341747726=Kaioha]
Fotos meet 6

http://bronies.nl/gallery2/main.php?g2_itemId=4401

en alweer een geslaagde meet :), volgende meet NOG GROTER!, we moeten echt presentatoren van hasbro uitnodigen..mischien kunnen ze prototypen mee nemen of verkopen D:
[/quote1341747726]

Waarom ben ik (naast wat polonaisefoto's waar ik wel erg faal op sta) tijdens meets altijd zo goed in ongewild camera's ontwijken? xD
 
[quote1341747831=Scootashy]
[quote1341747726=Kaioha]
Fotos meet 6

http://bronies.nl/gallery2/main.php?g2_itemId=4401

en alweer een geslaagde meet :), volgende meet NOG GROTER!, we moeten echt presentatoren van hasbro uitnodigen..mischien kunnen ze prototypen mee nemen of verkopen D:
[/quote1341747726]

Waarom ben ik (naast wat polonaisefoto's waar ik wel erg faal op sta) tijdens meets altijd zo goed in ongewild camera's ontwijken? xD
[/quote1341747831]
geldt ook een beetje voor mij XD mn gezicht is op geen enkele foto te zien, alleen mn shirt op 1 foto
 
Geslaagde meet, was blij dat SharkWipf, Quanno, Pim18 en BlackEagle777 ook mee kwamen, heb eigenlijk geen klachten, alhoewel scumbag orga alles uit liet lopen of te laat deed starten.

@Wildcard: zolang de muziek maar alleen hard staat in het gedeelte bij de DJ booth lijkt het me te doen, want dat is toch wel een beetje het idee om daar wel een beetje niveau te hebben qua volume.
 
Back
Top