NS kaartjes kortingsacties

Starflower

Active Member
Goedemorgen Bronies en Pegasisters!

Zojuist is de post bezorgd en in de reclame zaten de volgende 2 voordelige NS acties:

Albert Heijn
In het bonusboekje van aankomende week 29; 15 t/m 21 juli, staat op de één na laatste pagina een advertentie voor een NS dagkaart. Voor 17 euro een dag onbeperkt reizen door heel Nederland. De dagkaart is geldig van maandag 15 juli t/m zondag 13 oktober 2013.

Voor meer info check http://www.ah.nl/ns vanaf maandag 15 juli. Op dit moment krijg je nog geen informatie op de website, waarschijnlijk omdat deze actie maandag ingaat.

Spoordeelweken NS
In een 'aan de bewonders van dit adres' Spoordeelweken enveloppe van de NS zit een voordeelboekje en een aantal kaartjes. Met 1 van deze kaartjes, de NS-Meereiskaart Juli, reist 1 persoon 1 dag gratis mee met iemand die een geldig vervoerbewijs heeft en 12 jaar of ouder is. Een soortgelijke kaart voor Augustus zit in dezelfde enveloppe, let goed op welke je wanneer gebruikt want ze zijn alleen tijdens hun eigen maand geldig.

Voor meer informatie http://www.spoordeelwinkel.nl/campagnes/spoordeelweken-juli

Ik hoop dat deze informatie iedereen helpt voordeliger naar Meet 10 en andere zomerbestemmingen te reizen! Enjoy!
 
Ik zal toch in tijden weer 1 dagkaart moeten gaan halen omdat het studenten OV er ook weer van 16 juli t/m 16 augustus eruit zal liggen...

ty voor de heads up :)
 
YES! Hier zat ik dus echt op te wachen, vooral nu ik mijn laatse HEMA dagkaart gebruikt heb. Zal er 4 inslaan binnenkort :) Bedankt dat je het even deelt! :D
 
Mensen me de trein, check even je brievenbus!

Ik kreeg vandaag deze actie binnen van de NS
H3oRlCcl.jpg
 
Het kan misschien zijn dat ze het specifiek naar mensen met een maandkaart hebben gestuurd.

het zat in een vierkante envelop met een NS logo
 
Back
Top