Nationale Vrijwilligersbrigade zoekt jou!

Status
Not open for further replies.

Discordian-D

Well-Known Member
Beste bronies,

De organisatie is continu op zoek naar nieuwe vrijwilligers die zich samen met ons vóór, tijdens en na de nationale meets zouden willen inzetten voor de community om de meets nog leuker en beter geregeld te maken. Join daarom nu de Nationale Vrijwilligersbrigade, een elite eenheid met de volgende taken:

– Klaarmaken van de locatie
– Helpen bij het opzetten van apparatuur
– Assisteren bij events
– Eventueel helpen bij verkoopbezigheden van loten en consumpties
– EHBO/BHV/Beveiliging (alleen met aantoonbare kwalificatie)
– Opruimen en inladen na afloop

Voordelen van het volunteer zijn: je mag al eerder naar binnen en je krijgt een gratis snack (als de locatie ons toestaat om eigen consumpties mee te nemen)!

Dus, als je enthousiast bent, graag wilt meehelpen met de meets en goed in een team kunt samenwerken, geef je dan nu op voor de Nationele Vrijwilligersbrigade database! Opgeven kan via een mail aan de orga (orga@bronies.nl) onder vermelding van “Volunteers”, of door de orga via Discord te benaderen. Heb je iets waar je goed in bent of heb je een voorkeur voor een bepaalde klus, dan kun je dit altijd aangeven. Heb je geen voorkeuren? Geen probleem, er is altijd genoeg te doen. Graag willen we in jouw aanmelding de volgende gegevens zien:

– Forumnaam
– Naam
– Email adres
- Discord naam waarmee we je aan de groep kunnen toevoegen.
– Eventuele voorkeuren en/of kwalificaties

We hopen jullie mails tegemoet te zien!

~ De organisatie
 
Status
Not open for further replies.
Top