Meet 24 Veiling

Steam_Loco

Well-Known Member
Staff member
Orga
Beste fillies and gentlecolts,

Ook op Meet 24 in Deurne zullen wij weer een veiling organiseren tegen het einde van de dag. Als je leuke pony-gerelateerde items hebt of graag custom merch maakt die je wilt verkopen, dan is de veiling hier de ideale mogelijkheid voor!

Voor artists is er zoals gebruikelijk de mogelijkheid een artist fee van 50% te vragen. Niet alleen kun je zelf een zakcentje meenemen, je kan ook nog bijdragen aan het voortzetten van de grote meets door 50% of 100% van de opbrengsten van jouw item(s) te doneren aan BroniesNL. Van deze inkomsten organiseren wij weer nieuwe meets!

Hoe doe je mee aan de veiling?

- Je kunt via de organisatie mail orga @ bronies . nl een mail sturen met daarin jouw item beschreven en voorzien van een foto. Deze posten wij in deze thread, waarmee jouw item alvast wat hype kan maken!

- Je brengt jouw item op de meet zelf om ingeschreven te worden. Dit moet je sowieso doen, of je van tevoren opgeeft of niet. Maar: items die reclame kunnen maken worden eerder verkocht!

Aan alle potentiële kopers: we hebben nu een pinautomaat, dus er kan zowel met cash als met pin betaald worden. Voor pinbetalingen rekenen we een toeslag van 2% (houden we zelf niks van, dat zijn gewoon de kosten voor het gebruik van het apparaat).

Op het forum staan ook de regels voor de veiling. Lees deze even door en als je vragen hebt kun je altijd mailen.

We zien jullie en jullie items graag op Meet 24!
 

Steam_Loco

Well-Known Member
Staff member
Orga
Dingen die waarschijnlijk op de veiling gaan komen:- Fallout Equestria - Geprint in mappen. Heel lang leesplezier!
- Pony-deken
- Badlaken Twilight/Rarity
- 24 Valentijnkaarten
- 2 Kerstballen
- Shadowbolt met kipatrice
- Dashie met lichtgevende vleugels
- Rainbow Power Twiligt met Breezie
- Cutie Mark stempels.

(al deze items zijn gedoneerd; ik ben thuis aan het opruimen :rddealwithit: )
 
Top