Meet 24 en seizoen 9

RarityBelle

Well-Known Member
Staff member
Orga
Beste bronies, pegasisters, soortgelijk en ander gespuis,

Zoals jullie misschien weten gaat op 6 april de première van seizoen 9 plaatsvinden. Dit is helaas tegelijkertijd met onze meet. Hasbro was wat dat betreft niet helemaal tactisch...

Na lang en intern te hebben overlegt moeten we helaas bekend maken dat er tijdens Meet 24 geen mogelijkheid is om de afleveringen live te kunnen bekijken. Deze gaan om 17:30 Nederlandse tijd de lucht in, en tegen die tijd willen we aan het afbouwen zijn.

Daarnaast is er ook iets anders –en serieuzer- besloten. In een straal van 100m rond de venue zal een no-tolerance spoiler-beleid worden uitgevoerd. Dit houdt in dat er niks, maar dan ook niks over seizoen 9 besproken mag worden. Wat valt hieronder? Trailers, screenshots en eventuele leaks.

Mocht iemand worden betrapt op het spoilen van seizoen 9, dan wordt deze persoon zonder pardon verwijderd van de meet. Ook is de persoon in kwestie dan niet welkom op de volgende.

De reden? Seizoen 9 wordt het laatste seizoen van de show die we met liefde kijken. Er zijn mensen die dit graag zo blind mogelijk mee willen maken. Vanuit de orga respecteren wij deze wensen.

Een vergelijking van de situatie zou zijn dat iemand heel hard roept dat Han Solo dood gaat in Star Wars 7, terwijl er mensen staan te wachten om de film te zien. (This actually happened)

Dus, mocht je 6 april het licht van seizoen 9 in je hoofd krijgen, houd één ding in gedachte. De eerste regel over seizoen 9? We praten niet over seizoen 9.

Hopen jullie bij deze volgende geïnformeerd te hebben, en tot 6 april!
 

merte

Well-Known Member
fyi, die han solo gast is het ziekenhuis ingetrapt, laat ons dat alsjeblieft niet bij jou hoeven doen
 

Eponay

Well-Known Member
Meet 24 alwéér, pfff.
De laatste meeting waar ik aanwezig was Meet 5 of 6 in Utrecht,(Can't remember)
Dat gaat hard.
 
Top