Cosplay Contest meet 28

annenas

Member
Staff member
Orga
Cosplay Contest

Het thema is deze keer: "The good old days"! Dit kan natuurlijk op meerdere manieren opgevat worden. Bijvoorbeeld, het eerste seizoen van generatie 4 toen ons fandom ontplofte! Maar dit thema zou ook toepasbaar zijn op ander jeugdsentiment, de middeleeuwen, het Victoriaanse tijdperk, het Romeinse tijdperk, de tijd van de jagers en verzamelaars… De mogelijkheden zijn eindeloos! Een mooie gelegenheid voor kostuums dus! Daarvoor is deze cosplay contest. Het kostuum hoeft niet pony-geralateerd te zijn. Inschrijven kan via de volgende link:
https://docs.google.com/forms/d/e/1...7V3uL7Eyv8jFW5Pp16Cs3yIg/viewform?usp=sf_link

Als je graag een achtergrond muziek bij je tentoonstelling wilt hebben kun je die optioneel inleveren in het bovenstaande inschrijfformulier. Inschrijven kan tot en met donderdag 3 november.

Uiteraard zal er een mooie prijs zijn voor de winnaar!

Wat technische uitleg: Alle deelnemers verzamelen zich 10 minuten voor de aanvang van de contest op de afgesproken plek. Deze zal tijdens de opening van de meet bekend worden gemaakt. Tijdens de contest heeft iedere deelnemer heeft maximaal 5 minuten om het kostuum te showen aan zowel het publiek en de jury. Het performen van act is mogelijk in overleg.
 
Last edited:
Back
Top