Cosplay contest @ MEET 23

RarityBelle

Well-Known Member
Spoken, ghouls, skeletons, mad scientists en al het ander soort spooky gespuis,

Luistert en huivert naar waar ik te zeggen heb! Tijdens onze Nightmare Night meet zal er weer een heuse cosplay competitie worden gehouden! Deze zal onder leiding staan met niemand minder dan jullie eigen RarityBelle -in volledig kostuum, uiteraard. Dus haal de lakens maar uit de kast! Gooi de schmink op het gezicht! Jat een grafsteen van het kerkhof! En doet allen mee aan deze bloedstollende wedstrijd!

Wil je je eigenaardige kunstwerk tonen aan een publiek dat het kan waarderen? Schroom niet en schrijf je vandaag nog in! Hoe meer zielen, hoe groter het offer! De winnaar(s) zullen uiteraard een mooie prijs in ontvangst mogen nemen!

Ben je geïnteresseerd en wil je meedoen? Stuur dan een mail naar orga@bronies.nl met duidelijk iets van [cosplay contest] in het onderwerp. Vermeld hierin graag je naam, het naam van je karakter, of het kostuum geheel (of gedeeltelijk) zelf in elkaar is gezet, natuurlijk of het MLP-gerelateerd is en een foto voor pre-judgement!

*Niet-MLP gerelateerde kostuums zijn ook zeer welkom!*

Uiterste inschrijfdatum staat vast op maandag, 22 oktober, om 23:59:59. Aanmelding die later komen, moeten helaas geweigerd worden.

Als laatste wil ik meedelen dat er een geen limiet staat op het aantal deelnemers dat mee kan doen, maar er moeten minstens een X-aantal mensen mee gaan doen. Wordt dit aantal niet bereikt? Dan zal de contest worden afgeschaft. Deelnemers krijgen hier uiteraard vroegtijdig bericht over.
 

Gruntoks

Well-Known Member
ziet er hier leeg uit alsof niemand mee doen dus: ben een van de deelnemers, voor iedereen die mee gaat doen zie je op de meet
 
Top