Aankondiging Meet 22

Discordian-D

Well-Known Member
Je ontwaakt in een alternatief universum. Het is het jaar 2018, maar in plaats van smartphones, SJWs en Trump ben je in een wereld die is blijven steken in het midden van de 19e eeuw (1800-1899). Een tijdperk wat ook wel bekend staat als de Victoriaanse tijd. Technologie is vooruit gegaan, niet gebaseerd op olie en elektronica, maar op stoom, kolen en de ideeën van Tesla... Gigantische landschepen doorkruisen de continenten, de lucht en de zee worden bevolkt door handelslieden en gevreesde piraten...en bronies.

Bij deze kondigen wij met gematigde trots de Nationale BroniesNL Meet 22 aan! Deze meet zal gehouden worden op zaterdag 9 juni 2018. We verwelkomen jullie deze keer in Zwolle, bij een ondertussen bekende locatie! Lees alsjeblieft goed de informatie over de meet zodat je weet wat je te wachten staat!

Waar
Locatie Eekwal
Eekwal 27-I Zwolle
Het gaat om het groene gebouw, volg onze bordjes

Wanneer
Zaterdag 9 juni 2018, vanaf 11:30 (deuren open) tot 18:00
Officiële opening om 12:00

Thema
"Steampunk & Piraten"

Hoe kom ik daar?
Oké luister goed, stelletje landrotten! Ik leg jullie horlepiep-dansende ratten eens eventjes goed uit hoe je de locatie bereikt! Je pakt het eerste vaartuig wat je kan vinden en je peddelt dit naar centraal station Zwolle. Vanaf hier is het een simpele 10 minuten wandelen, of als je houten poot niet lekker zit pak je de stoombus naar halte Eekwal/Centrum. Dit ligt op 2 minuten hinkelen van de locatie.

Raadpleeg voor de zekerheid even je mobiele schatkaart. Het parkeren van lucht-/zee-/landschepen is niet mogelijk bij de locatie zelf. Hiervoor verwijzen we jullie stinkende scharminkels door naar de lokale parkeergarage.

Over de locatie
We hebben één ruimte gehuurd met hierin meerdere zaaltjes. Er zal geen wifi geleverd worden door de verhuurder.

Belangrijk: er zal geen stromend water aanwezig zijn. De orga zal drinkwater in flessen aanleveren, maar wij willen iedereen aanmoedigen om zelf ook een eigen flesje mee te nemen. Hydratatie is extreem belangrijk. De toiletten spoelen gewoon door, maar ga daar nou maar geen slok uit nemen.

Zoals gewoonlijk serveren wij zoete/hartige/kunstmatig verrijkte drankjes en hapjes gratis. Daarnaast zullen er diverse snacks zijn. Na maanden op zee gaat er vast wel een lekker hapje in, of niet dan!
Broodjes: EUR 1,50 (inclusief saus)
- Hot dog
- Frikandel
- Kroket
- Tosti (kaas of ham/kaas)

Losse snacks: EUR 1,00

Snoep

Zoutjes

Frisdrank

BELANGRIJK: het consumeren van alcohol is (ondanks het thema) niet toegestaan. Vervelend gedrag (of dit nou komt door "middelen" of door eigen persoonlijkheid) wordt niet getolereerd en wij moedigen eenieder die onder zulk gedag lijdt aan om dit te melden bij een orgalid. Dan kunnen wij er wat aan doen.

Inskijflijst
Inskijflijst is live, zie front page.

Nationale Vrijwilligersbrigade
Ook voor deze meet kun je je weer aanmelden als vrijwilliger, om zo mee te helpen met het neerzetten van een nog betere meet! Mocht je hierin geïnteresseerd zijn, dan kun je je aanmelden door ons te mailen. Zie de thread voor meer informatie: https://bronies.nl/e107_plugins/forum/forum_viewtopic.php?218631

Events
De events die we voor nu gepland hebben zijn onder voorbehoud. Dat gezegd hebbende: dit is wat we tot dusver voor jullie in petto hebben:

- Bakwedstrijd
- Poppendokter
- Ponyhunt
- Zeeshanties
- Presentatie
- Quiz
- Blindbag Customization event
- Veiling

Wil je meehelpen? Meld je dan aan als vrijwilliger :)

Tot slot
Wij van de organisatie hopen een heleboel bekende en nieuwe mensen te zien op Meet 22. Zoals gewoonlijk is de entree gratis en ligt de gemiddelde leeftijd zo rond de 18-20 jaar.

Mocht je vragen hebben, neem dan contact met ons op en wij zullen je zo snel mogelijk antwoord geven.

Bedankt voor de aandacht.
Tot de 9e!

- de Orga
 

RarityBelle

Well-Known Member
Staff member
Orga
Admin
De hype is wakker geworden! Deze hype stookt de vuren van de boilers!

Nog even, en dan is het full steam ahead richting Zwolle!
 
Top